cijepljenje mala

POTREBNO JE IMATI DOKUMENT SA OIB-om
Na području Kaštela organizira se treće po redu cijepljenje protiv Covid-19 i to bez prethodne najave. Prilika je to da se cijepe svi oni kojima je potrebno docjepljenje, odnosno druga doza cjepiva, ali i za sve one koji se žele cijepiti po prvi puta. Kako su nam potvrdili u Stožeru civilne zaštite Kaštela, prethodna najava nije potrebna, a dostupne će biti sve vrste cjepiva i to u oba planirana termina.

Prvo sljedeće cijepljenje će biti sutra, 28. rujna u Kaštel Sućurcu u ambulanti školske medicine u Domu zdravlja u vremenu od 15 do 18.30 sati, dok je drugo planirano u srijedu 6. listopada u istom vremenu u prostoru Gimnazije u Kaštel Novom.

- Ljudi su tražili termine za cijepljenje u Kaštelima kako bi primili drugo dozu cjepiva, jer su i prvu dozu primili u akciju koju smo organizirali. S toga smo na njihov zahtjev organizirali dodatne termine. Ujedno je to prilika i za sve one koji se žele prvi put cijepiti – kazala je načelnica kaštelanskog stožera Jadranka Matok Bosančić.

Cijepljenje će obavljati stručni timovi, a onima koji se prvi puta cijepe na raspolaganju će biti sve vrste cjepiva dostupne za upotrebu u Hrvatskoj. Onima koji će primiti drugu dozu, osigurano je isto cjepivo kao kod prve doze.

Prilikom dolaska na cijepljenje potrebno je imati identifikacijski dokument sa OIB-om.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij