hren

cijepljenje11

Nastavni zavod za javno zdravstvo, stožer CZ Splitsko-dalmatinske županije i stožer CZ Kaštela,još jednom organiziraju cijepljenja protiv Covid-19, bez najave, koja će se provesti u Kaštelima 28. rujna te 6. listopada.

U sljedeći utorak, 28. rujna, organizirano cijepljenje održat će se u prostorima Doma zdravlja u Kaštel Sućurcu, u vremenu od 15 do 18.30 sati.

Od 15 do 18.30 sati cijepljenje će se održati i u srijedu 6. listopada, u prostoru gimnazije u Kaštel Novom.

- Još uvijek ima Kaštelana koji se do sada nisu cijepili zbog radnih i drugih obveza, daljine odlaska do Splita i slično pa smo se odlučili na ponovljeno organizirano cijepljenje u samim Kaštelima. Na cijepljenje mogu doći svi koji to žele, a posebno oni kojima nakon prvog cijepljenja u Kaštelima treba docjepljenje, odnosno druga doza. Prošlo je oko mjesec dana od prvog cijepljenja pa svi oni mogu doći na docijepljenje – kazala je načelnica kaštelanskog stožera Jadranka Matok Bosančić.

Cijepljenje će obavljati stručni timovi, a onima koji se prvi puta cijepe na raspolaganju će biti sve vrste cjepiva dostupne za upotrebu u Hrvatskoj. Onima koji će primiti drugu dozu, osigurano je isto cjepivo kao kod prve doze.

Kako je naglašeno, najave za cijepljenje nisu potrebne, a građani sa sobom trebaju imati identifikacijski dokument, najbolje osobnu iskaznicu.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij