hren

Tradicionalni susret Tomos motora, kojega već četrnaestu godinu organizira OMK Adria, ove je nedjelje na sućuračkoj rivi okupio više desetaka vlasnika motora izašlih posljednjih nekoliko desetljeća iz te poznate slovenske tvornice u, ali i mnogobrojne znatiželjnike koji su ih sa zanimanjem razgledavali, posebice one nešto starije modele.

Ponosni vlasnici svoje Tomose dovezli su ne samo iz Kaštela, već i iz drugih gradova, pa se okupio popriličan broj različitih motora, popularnih automatika, četvera, koza, zika, kao i različitih prerada.

Iako je većina pristiglih motora bila u voznom stanju, neki su iskoristili ovu priliku i kako bi na svojim ljubimcima uz pomoć prijatelja napravili sitne popravke i dodatno ih „ušminkali“, a organizatori ovog susreta sve njih poveli su i u kratku vožnju kroz centar Sućurca.

A da bi druženje zaljubljenika u Tomose proteklo što zanimljivije, održano je i natjecanje u vožnji spretnosti između čunjeva te ono u sporoj vožnji, a najuspješnijima su pripale i simbolične nagrade.

 

Foto: Ivana Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij