hren

Proteklog vikenda u Gradskoj dvorani u Kaštel Starom održano je 24. državno prvenstvo u mažoret plesu, na kojem su nastupile i Kaštelanske mažoretkinje te osvojile četiri zlatne, tri srebrne i dvije brončane medalje.

Na natjecanju su uz domaćine sudjelovali i klubovi iz Sinja, Splita, Solina, Segeta Donjeg, Požege, Vodica, Cavtata, Čakovca, Krapine, Koprivnice, Ludbrega, Viškova, Donjeg Kraljevca, Murskog Središća, Pleternice, Svetog Martina na Muri i Goričana i to u više kategorija prema vrstama plesa i koeografije te dobi.

Zlatne medalje ovom su prilikom Kaštelanske mažoretkinje pod vodstvom trenerica Ivone Bašić i Alene Rako, osvojile u kategorijama solo rekviziti juniori Anabella Marjanović, tradicionalni mažoret ples kadeti i seniori te u kategoriji parada gdje je zlato pripalo mlađim juniorima.
Srebrne medalje pripale su im u kategorijama tradicionalni mažoret ples minime i juniori te seniorkama za paradu, a broncu je osvojila Andrea Šalov u solo rekviziti seniori te zajedno sa Klarom Crnković u duo rekviziti seniori.

 

Foto: Jakov Sučić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij