hren

U Novom parku u Kaštel Lukšiću u subotu, 4. rujna u 20.30 sati glazbeno – scenskom manifestacijom svečano će se zatvoriti ovogodišnje Kaštelansko kulturno ljeto i to operom Jakova Gotovca „Ero s onog Svijeta“ pod umjetničkim vodstvom tenora  tenora Ante Ivića i u izvedbi njegovih kolega, vrhunskih opernih pjevača  Bože Župića, Ivone Bosančić, Maje Andrijolić, Vladimira Garića i  Marka Lasića. Ulaz je slobodan uz pridržavanje epidemioloških mjera.

- Ovogodišnji program Kaštelanskog ljeta smo ambiciozno osmislili i odgovorno realizirali. Protekla dva mjeseca nadam se da su naši sugrađani, a i naši gosti, kojih je ove godine bio popriličan broj, uspjeli pronaći po nešto za sebe u nizu koncertnih, filmskih i plesnih događanja, glazbeno scenskih izvedbi kako za djecu, tako i za odrasle u brojnim čitaonicama, izložbama i festivalima – kazala je dogradonačelnica Jadranka Matok- Bosančić istaknuvši kako je ovo ljeto bilo više od 70 događanja koja su se mogla odvijati na otvorenom.

Matok – Bosančić ujedno je zahvalila organizatorima, izvođačima i publici koji su sudjelovali u ovogodišnjem Kulturnom ljetu.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij