hren

Kaštelanske mažoretkinje i Twirling klub “Kaštela” domaćini su Državnog prvenstva koje se trebalo održati 2020. godine, ali je zbog korona krize odgađano više puta. Klubovi domaćini, članice i natjecatelji s nestrpljenjem iščekuju realizaciju natjecanja. Prvenstvo će se održati od 3. do 5. rujna u sportskoj dvorani u Kaštel Starom.

Na natjecanju će uz domaćine sudjelovati i klubovi iz Sinja, Splita, Solina, Segeta Donjeg, Požege, Vodica, Cavtata, Čakovca, Krapine, Koprivnice, Ludbrega, Viškova, Donjeg Kraljevca, Murskog Središća, Pleternice, Svetog Martina na Muri, Goričana.

Gledatelji će moći pratiti i bodriti natjecatelje uživo uz pridržavanje epidemioloških mjera koje je odredio Stožer civilne zaštite. Ulazak u gledalište je dozvoljen osobama koje posjeduju covid putovnicu.
Također, natjecanje će se moći pratiti i preko Live Stream-a, a sve će biti popraćeno i na Facebook i Instagram profilima Kaštelanskih mažoretkinja.

Na natjecanju će se predstaviti koreografije za koje se dugo treniralo u ovim izazovnim vremenima, a iz Kaštelasnkih mažoretkinja poručuju da im je natjecanje samo uvod u novu godinu treniranja te da se svi zainteresirani za priključiti se klubovima mogu prijaviti preko profila Kaštelanskih mažoretkinja na društvenim mrežama.

-Uz posebne zahvale Stožeru civilne zaštite i Gradu Kaštelima vjerujemo da će dugo iščekivano natjecanje proći u ugodnom i veselom ozračju, - poručile su Kaštelanske mažoretkinje i TK Kaštela.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij