hren

Pozivu na organizirano cijepljenje, koje se u četvrtak u poslijepodnevnim satima održalo u Domu zdravlja u Kaštel Sućurcu, odazvalo se 160 Kaštelana oba spola i različitih generacija.

Cijepljenje su obavljala dva stručna tima u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo, uz podršku kaštelanskog Crvenog križa. Ovom prilikom građani su mogli primiti različita raspoloživa  cjepiva prema svom izboru. Dio građana ovog je dana odradio i docijepljenje, odnosno primanje druge doze cjepiva.

- Zadovoljni smo i odazivom građana i kako je sve proteklo. Broj građana koji su se došli cijepiti bio bi i veći, međutim do nekih nije stigla informacija o organiziranom cijepljenju, a jedan dio građana zapadnog dijela Kaštela čeka najavljeno cijepljenje u tom dijelu Kaštela – kazala nam je kratko načelnica kaštelanskog Stožera i dogradonačelnica Jadranka Matok Bosančić.

Organizirano cijepljenje građana u Donjim Kaštelima bit će provedeno sljedećeg tjedna, no točan dan i vrijeme cijepljenja, kao i lokacija gdje će se cijepljenje obavljati bit će poznato početkom tjedna.

Foto: I.Topić, čitatelj

 


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij