hren

Dječji dio programa ovogodišnjeg Kaštelanskog kulturnog ljeta doveo je u Kaštela lutkarski mjuzikl „Složna obitelj“ splitske Produkcije Z, koji su najmlađi Kaštelani znatiželjno odgledali, kao i roditelji u njihovoj pratnji.

Kroz 15 glazbenih songova, koji govore o obitelji, ljubavi i zajedništvu, djeca su popratila priču o Kreši i Tihani i njihovim roditeljima, u kojoj je zaključeno da zajedništvo i sloga pobjeđuju sve probleme.

Glazbu potpisuje skladatelj Ivo Lesić, a lutkarske likove na pozornici u vrtu škole Ostrog oživjeli su Filip Medić i Denis Martinović.

- I ovog ljeta imala su nas priliku vidjeti djeca duž cijele jadranske obale, gdje izvodimo naše autorske dječje mjuzikle, s našim songovima i pričama i evo nas, došli smo i do Kaštela. Raditi za djecu je iznimno zadovoljstvo, ali je taj rad potrebno ozbiljno shvatiti jer djeca su fantastičan skener, ništa im ne može promaknuti ni pobjeći. Djecu ne možeš prevariti, jer ako tvoj rad nije od srca i iskren, ako to nije ono pravo, djeca te „kazne“ – s osmijehom nam je kazao Filip Medić.

A kaštelanska djeca ove ih večeri nisu „kaznila“ već nagradila pljeskom, pjesmom pa i ponekim plesnim korakom, što je još jednom pokazalo da je jedno ovakvo događanje pred najmlađim Kaštelanima pun pogodak. 

 

Foto: I. Topić


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij