hren
 
Za program pod nazivom "Mi smo prvaci" postavlja se pozornica kraj fontane/Joško ŠUPIĆPOZDRAVIMO NAŠU ZLATNU DJECU!
Organizatori su od Lina Červara dobili obećanje da će pokušati nagovoriti cijelu reprezentaciju na dolazak u Split, a pozvani su Mesić i Sanader.
— Grad Split večeras će otvorena srca dočekati svoje sportaše, sudionike Olimpijskih igara u Ateni. Prilika je to da im se svi mi, građani Splita, odužimo i zahvalimo na izuzetnim sportskim uspjesima kojima su u najljepšem svjetlu predstavili naš grad i našu domovinu i zato pozivam sve Splićane da dođu i pozdrave dicu ovoga grada — poručio je svojim sugrađanima gradonačelnik Miroslav Buličić uoči velike sportske fešte koja će se, s početkom u 20 sati, održati na splitskoj Rivi.

Uz zvukove pjesme Mi smo prvaci, na pozornicu kraj fontane bi se, prema najavama, trebali popeti svi splitski sportaši koji su sudjelovali na Olimpijadi, osim onih koji zbog sportskih obveza, poput Maria Ančića, nisu u Splitu. Uz pozornicu će biti postavljen videozid na kojem će se vrtjeti snimke najuspješnijih trenutaka naših olimpijaca u Ateni. Organizatori su od rukometnog izbornika Lina Červara dobili obećanje da će pokušati nagovoriti cijelu reprezentaciju na dolazak u Split. Splitske olimpijce pozdravit će dosadašnji nositelji olimpijskih medalja, a iz gradske uprave upućuju im poziv da svoje akreditacije, ukoliko to do sada nisu učinili, preuzmu jutros u Banovini.
Program u kojem će sudjelovati Vokalisti Salone, Tedi Spalato i grupa Marinero, Zorica Kondža, TBF, Marijan Ban i Goran Karan neće, prema informacijama iz Songa, kojemu je povjerena organizacija dočeka, trajati duže od dva i pol sata. Premda se u javnosti spekulira s mogućim nastupom Severine, u Songu kažu kako nikakvih osnova za najavu njezina dolaska nemaju. Predviđen je samo kratak pozdrav gradonačelnika pa dugih govorancija ne bi trebalo biti, a feštu će prenositi Hrvatska televizija. Na splitsku feštu, potvrđeno je, doći će i Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, te Romana Caput-Jogunica, pomoćnica ministra za sport, a iako je poziv upućen predsjedniku Stjepanu Mesiću i premijeru Ivi Sanaderu, za sada se ne zna hoće li i oni doći.

Više: Slobodna Dalmacija


KOMENTARI:

Stari Komentari

  • Nema komentara
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij