hren

Planinari HPD-a Malačka, unatoč pandemiji, sudionici su brojnih aktivnosti i događanja pa su tako, njegujuću prijateljstvo i dobru suradnju, bili gosti HPD Prenj 1933 na XXIV. Danima planinara Herceg-Bosne u Bogodolu.

Na XXIV. Danima planinara Planinarskog Saveza Herceg- Bosne, u Kaštelane okupilo se ztidesetak planinarskih društava iz Bosne i Hercegovine te Hrvatske, koji su uživali u zajedničkom druženju i pripremljenim aktivnostima u blizini planinarskog doma Miljenko Bošnjak

Sudionici skupa imali su priliku pogledati izložbu fotografija Stipe Božića, poznatog hrvatskog planinara i putopisca te uživati u bogatom glazbenom programu.

Drugog dana organizirane su planinarske ture Bogodol - Velika Vlajna – Čabulja, a po povratku s tura uslijedio je zajednički ručak, druženje i zabava. Podjeljene su zahvalnice sudionicima, a predstavljena je i monografija  „ Kad čovjek postane planina“ i prikazan istoimeni film. Noć je dočekana uz logorsku vatru i glazbu.

Trećeg dana okupljanja organizirana je planinarska tura za najmlađe i šetnja od Bogdola do Bandurice, a sudionici su nazočili i svetoj misi u tamošnjoj crkvi.

 

Foto: PD Orlova stina i HPD Malačka


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij