Još u četvrtak veći dio dana pretežno sunčano, ujutro ponegdje magla, a zatim prema večeri sve oblačnije i nestabilnije.
U nastavku tjedna ostaje nestabilno s kišom i pljuskovima pa će nam idućih dana trebati kišobrani, a uz nižu temperaturu i slojevita odjeća.

SRIJEDA

Pod utjecajem doline od jutra promjenjivo, često i pretežno oblačno s kišom i pljuskovima koji će u Dalmaciji biti lokalno obilni. Na zapadu će ostati većinom suho, a na sjevernom Jadranu i pretežno sunčano, ali vjetrovito s umjerenom i jakom, podno Velebita na udare i olujnom burom.

U nastavku dana u središnjim i sjeverozapadnim predjelima promjenjivo sa sunčanim razdobljima. Malo kiše moguće je prema istoku, dok će u ostatku ostati uglavnom suho, a prema večeri će se naoblaka smanjivati. Uz slab do umjeren sjeveroistočnjak temperatura oko 21, 22 stupnja.

U Slavoniji, Baranji i Srijemu i poslijepodne povremena kiša ili pljuskovi, ali prema kraju dana prestanak oborina i kidanje naoblake. Uz vjetar sa sjevera će i na istoku zelje biti svježije.

U Dalmaciji kiša i pljuskovi, lokalno i obilni, ali i ovdje će prema večeri oblaka i oborina biti sve manje. Puhat će umjerena i jaka bura, zatim sjeverozapadnjak, a temperatura oko 26 stupnjeva.

Na sjevernom Jadranu i popodne pretežno sunčano, dok će u gorju uz više oblaka mjestimice pasti koja kap kiše. Bura će slabjeti, a temperatura bez veće promjene.

IDUĆIH DANA NA KOPNU

Još u četvrtak veći dio dana pretežno sunčano, ujutro ponegdje magla, a zatim prema večeri sve oblačnije i nestabilnije. U petak će kiše biti posvuda, lokalno i obilne, a izraženih pljuskova će biti i u subotu. U nedjelju postupni prestanak oborina i smanjenje naoblake. Temperatura će u četvrtak biti malo viša u odnosu na danas, ali već od petka opet prilično svježe.

IDUĆIH DANA NA MORU

U četvrtak prijepodne će još koja kap kiše pasti ponegdje na jugu, ali će u većini predjela biti dosta sunca. Već u noći na petak slijedi novo jače naoblačenje s kišom i pljuskovima, lokalno i izraženim nevremenima, kojih će biti i tijekom subote. Noći uz obalu sve ugodnije, a i tijekom dana osjetno svježije.

Izvor: RTL


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij