Za sve Kaštelane koji se do sada nisu cijepili protiv Covid-19, a to žele, ili bi im tijekom naredna dva tjedna trebao „stići“ termin za docijepljenje, Nastavni zavod za javno zdravstvo organizira cijepljenje u Kaštelima, koje će se održati u četvrtak, 26. kolovoza.

Cijepljenja će obavljati stručni timovi, i to u prostorima školske ambulante u Domu zdravlja u Kaštel Sućurcu, u vremenu od 15 do 18.30 sati. Zainteresirani na cijepljenje mogu doći bez prethodne najave.

- Pozivamo naše sugrađane koji se žele cijepiti, a to nisu možda učinili jer im je teško bilo otići do Splita ili zbog posla to nisu mogli uraditi jer je većina cijepljenja organizirana u prijepodnevnim satima, da se odazovu ovom cijepljenju i time zaštite i sebe i druge – poručila je načelnica Stožera CZ Kaštela Jadranka Matok Bosančić.

Kako je najavljeno, nakon ovog organiziranog cijepljenja, tjedan kasnije, bit će organizirano i cijepljenje u Kaštel Starom, a o točnom mjestu i terminu građani će na vrijeme biti informirani.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij