hren

VLAKOVA NEMA, A MNOGE GARNITURE SU U KVARU
Da postoje određene poteškoće u putničkom željezničkom prometu na našem području, osim čitatelja koji su nam skrenuli pozornost, potvrđuju i u Hrvatskim željeznicama gdje navode na svojim službenim stranicama, kako će se zbog tehničkih poteškoća tijekom današnjeg dana, putnici prevoziti jednim dijelom  autobusima.

­-  Danas 19. kolovoza, zbog tehničkih poteškoća putnici vlakova 5508 Kaštel Stari 20.16 - Perković 20.56 i 5509 Perković 21.04 - Kaštel Stari 21.37  će biti prevezeni autobusima. Putnicima se ispričavamo zbog kašnjenja i molimo  za razumijevanje – stoji na stranicama HŽ-a.

No, ogorčeni čitatelj koji je želio ukazati na određene propuste Hrvatskih željeznica u putničkom prijevozu, uputio je pitanje našoj redakciji, jesmo li upoznati s kaosom koji, kako je kazao, danima traje u voznom redu vlakova.

- Desetak zadnjih dana kasne vlakovi, kaos je. Pokvaren je vlak u Zagrebu, pa je trebalo poslati neki vlak…i prošli mjesec ista stvar, zbog nekog kvara. Nikad ne znamo kad će vlak doći i tako svaki dan. Do kad – pita se naša čitateljica Anita.

Upit smo uputili Hrvatskim željeznicama, no do izlaska ovog članka, odgovor nismo dobili. Kako ne službeno doznajemo, situacija je kaotična, navodno ispravnih vlakova je malo, jer su mnoge garniture su kvaru što je veliki problem tijekom ljeta kada je i više putnika koji žele putovati vlakom. Ujedno je to dodatan problem onima koji vlakom odlaze na posao, jer ne mogu sebi priuštiti kašnjenja.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij