hren

Organizatori 10. KRV-i iz udruge Trokut mladih Kaštela najavljuju veliki spektakl jer uz bendove Flesh, Mind Zoo i Stereotrip ove godine na pozornicu u lukšićki Novi park dovode i jedan od najvećih hrvatskih rock sastava, riječki Let 3.

Kolike su poteškoće u organizaciji ovakvih događanja u vrijeme pandemije i mjera Stožera Civilne zaštite znaju samo organizatori koji posljednjih dana muku muče kako na najoptimalniji način organizirati događanje na kojem se očekuje veliki broj zainteresiranih.

Za informacije o jubilarnoj 10. KRV-i upitali smo predsjednicu Trokuta mladih Kaštela Antoniju Glaurdić:
 - Posljednjih dana često se sastajemo i mozgamo kako uskladiti najnovije mjere Stožera i želju da Kaštelanima i gostima osiguramo sigurno okupljanje. Prošle smo godine 10. KRV odgodili u nadi da ćemo ove godine organizirati veliko okupljanje kakvo i zaslužuje jubilarni festival. Međutim, dogodilo se da su ove godine mjere još oštrije te smo bili na velikim mukama što i kako napraviti ali ostali smo odlučni i KRV će se održati u subotu, 7. kolovoza u Novom parku u Lukšiću. Kako bi uskladili događanje sa mjerama Stožera, a omogućili što veći broj posjetitelja, morali smo donijeti odluku koja je jedina „prolazna“ a to je da će se na prostor parka moći uči samo sa covid potvrdama ili negativnim covid testovima a maksimalan broj posjetitelja biti će 1.000 – kazala je Antonija.

Program će započeti u 19.30 sati, a kako je Portal grada Kaštela medijski pokrovitelj KRV-i, u slijedećim danima donijeti ćemo vam sve detaljne informacije prema kojima ćete moći na najsigurniji način sudjelovati u programu. Organizatori iz TMK u slijedećim će danima pokušati na ulazu organizirati testiranje za posjetitelje o čemu ćemo vas također detaljno izvijestiti. U svakom slučaju očekuje nas velika fešta koju se ne smije zaobići.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij