hren

U PUSD u protekla 24 sata zabilježili su više počinjenih krivičnih i prekršajnih djela. od krađa i ozlijeđivanja do prometnih nesreća, a posebno je zabilježeno krivotvorenje potvrda o testiranju na Covid19. Policajci su najavili i pojačane aktivnosti u prometu, koje će provoditi tijekom srijede.

Policijski službenici jučer su, pri ulasku na gradski stadion Poljud zatekli 26 osoba s krivotvorenim PCR testom na Covid-19, od čega 13 maloljetnika. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprave, opisanog u čl.278 KZ-a, protiv istih slijedi podnošenje kaznenih prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Najava akcije u prometu

Sutra, u srijedu, 14. Srpnja, od 8 do 14 sati na području PU splitsko-dalmatinske provest će se akcija u prometu „MTC/MOP/Brzina“, posebno usmjerena na sankcioniranje najtežih prekršaja vezanih uz nepropisnu brzinu, te prekršaje mopedista i motociklista.

- Apeliramo na sve sudionike u prometu  da se pridržavaju prometnih propis, a posebno na vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu - vozače mopeda i motocikla, pješake i vozače bicikla – poručili su policajci.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij