hren

Hari Rončević sinoć je u pratnji Benda nastupio u Rock Pork pubu u Kaštel Novom, a Harijev nastup Rock Pork organizirao je u suradnji s Kaštelanskim kazalištem te uz pomoć Turističke zajednice grada Kaštela, pivovare Familia, tvrtke Cro Craft i mesnice Davor.

Šarmantni kantautor i glazbenik koncert je započeo pjesmom "Zemlja i stina", zatim su se nizali hitovi "Moje si more", "Getanin", "I sve dok dišen".
Kako se ove večeri održavao Splitski festival, Hari je kroz šalu kazao publici da ne ide protiv svojih principa i da mu se ne da ići na Splitski festival, komentirajući kako je stalno ista postava izvođača na tom događanju.
Večer se nastavila hitovima "Buntovnik s razlogom", "Kada jednom ovom zafalim se tilu" uz oduševljenje posjetitelja koncerta.
Noć nije mogla proći bez legendarne pjesme "Moj lipi anđele" koju je Hari, u godinama ranije, prepustio Oliveru Dragojeviću.
Svojim poznatim glazbenim izražajem, osim domaće publike, Hari je zainteresirao i pojedine strane prolaznike i turiste.
Dobra atmosfera nastavila se tijekom cijelog koncerta unatoč manjem incidentu kada je, očito alkoholizirani prolaznik gurnuo mikrofon pjevaču, Ubrzo je udaljen s mjesta događanja, a nakon kratke pauze Hari je nastavio koncert u namjeri da zabavi kaštelansku publiku. Potporu su mu pružili i njegova obitelj koja je bila u publici.

Prepoznatljivim stilom i skladbama ovaj kantautor uljepšao je subotnju večer svojim obožavateljima i još jednom prikazao presjek svojih autorskih djela. Nadamo se da je ovo bio tek jedan u nizu koncerata Harija Rončevića u Kaštelima.

 

Foto: Jakov Sučić (PGK)


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij