Prema informacijama iz Hrvatske pošte, više od sto poštanskih ureda na obali od danas imat će promjenjeno, odnosno produženo radno vrijeme, kao i dio poštanskih ureda u unutrašnjosti. Razlog tome je promjena načina života domicilnog stanovništva tijekom ljetnih mjeseci te potrebe turista za vrijeme sezone. Među onima čije se radno vrijeme mijenja je i poštanski ured u Kaštel Starom.

Poštanski ured u Kaštel Starom tako će od 1. srpnja raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, a subotom od 8 do 12 sati, što radno vrijeme ovog ureda produžava za dva sata radnim danima.
Novo radno vrijeme bit će na snazi do 31. kolovoza.

Ostali poštanski uredi u Kaštelima nastavljaju rad prema dosadašnjem radnom vremenu. Ured u Kaštel Sućurcu radi od ponedjeljka do petka od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 13 sati.
Poštanski ured u Kaštel Gomilici radi radnim danima od 8 do 19 sati te subotom od 8 do 12 sati.
Vrata pošte u Kaštel Kambelovcu otvorena su od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 12 sati.
Svi koji žele nešto obaviti u uredu u Kaštel Lukšiću to mogu učiniti svakog ponedjeljka od 8 do 17 sati i od utorka do petka od 8 do 15 sati. Ovaj ured subotom ne radi.
Poštanski ured u Kaštel Štafiliću na usluzi je građanima od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati, kao i subotom od 8 do 12 sati.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno