Tijekom nedjelje na Malačkoj je održan drugi Decathlonov Family day, događaj koji za cilj ima djeci i roditeljima osigurati kvalitetno druženje u prirodi, daleko od gradske vreve i modernih tehnologija. Obiteljski dan je održan na popularnom jezercu, odnosno lokvi Birnjači, a sudjelovalo je oko dvadeset obitelji. 

Nakon okupljanja uz kavu na planinarskom domu Malačka ova vesela ekipa se uputila prema svom cilju uz pratnju vodiča i članova Hrvatske gorske službe spašavanja. Po dolasku u Šumicu, nedaleko od lokve Birnjače, započeli su svoj sportski dan uz zanimljivo predavanje gorskog spašavatelja Branimira Jukića koji je djecu podučio osnovama kretanja u planini, potencijalnim opasnostima te životinjskom i biljnom svijetu.

Druženje je nastavljeno uz natjecateljske igre u spretnosti i poznavanju ekologije u kojima su sudjelovali svi članovi obitelji, što je posebno oduševilo one najmlađe. Trojici najspretnijih sudionika su podijeljene prigodne nagrade, a druženje je nastavljeno uz brojne igre koje je Decathlon Split svojim sportskim rekvizitima omogućio za sve natjecatelje.

Za kraj su se prisutne Decathlonke koje su vodile organizaciju cijelog događaja zahvalile vodičima, članovima HGSS stanice Split i ostalim roditeljima koji su sudjelovali i doprinijeli da ovaj događaj prođe u najboljem redu.

Sretni i veseli u popodnevnim satima vratili su se svojim kućama.

 

FOTO: privatni album


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij