RJEŠAVA SE PROBLEM U SUĆURCU
Kako djecu sigurno dovesti do dječjeg vrtića za vrijeme trajanja radova na kanalizacijskoj mreži, gdje i kako parkirati vozila, tek su neka od pitanja koja zadnjih dana postavljaju roditelji djece koja pohađaju dječji vrtić Sunce moje malo u Kaštel Sućurcu, a koja su postavili i nadležnima u Gradu Kaštela.

- Mi smo roditelji jednog djeteta od njih xy koliko ide u dječji vrtić Sunce moje malo u ulici Kroz Blata u Kaštel Sućurcu i već nekoliko dana pokušavamo od Vaših službi i Vas dobiti odgovor je li Vama to prihvatljivo i tko je odobrio da se radovi u slijepoj ulici započnu bez da se je osigurao pristupni put s druge strane. Ne samo da mi kao roditelji ne možemo prići vrtiću nego moramo ostavljati vozila u ulici  s gornje strane na nogostupima  pa i mi i djeca i drugi pješaci se „provlačimo“ po kolniku – dio je iz jednog od mailova upućenih od strane roditelja gradonačelniku Kaštela Denisu Ivanoviću, a koji je stigao i u našu redakciju. 

Kako su nam pojedini roditelji kazali, u ponedjeljak su imali neslužbenu informaciju kako će netko od nadležnih iz Grada doći na teren te pokušati iznaći rješenje za nastali problem, no nitko nije došao.

Iz Grada su na teren izašli u utorak ujutro, a Portal je dobio informaciju kako će se problem, o kojem su roditelji pisali, nastojati riješiti na najpovoljniji način.

- Danas su na teren izišli službenici iz  nadležnog Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, imovinsko- pravne poslove i zaštitu okoliša.
Dogovoreno je da će se napraviti rampa i privremeno povezati donji i gornji dio ulice.
Budući da treba izmaknuti stup od javne rasvjete i napraviti rampu, ti radovi će trajati najdalje do kraja tjedna – odgovorili su nam iz Gradske uprave.

Uz nekoliko dana strpljenja, roditeljima će tako biti omogućen alternativni put kojim će dijete voditi u vrtić, a svi se nadaju kako radovi na kanalizacijskoj mreži neće „probiti“ zacrtane rokove te da će za određeno vrijeme problem potpuno biti otklonjen.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij