hren

Na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske  u vremenu od 05./06.lipnja od 23 do 6 sati,  provest će se operativna akcija „Faktori rizika“: alkohol-.brzina-pojas/kaciga-mobitel“. Policijski službenici će na području Splitsko-dalmatinske županije nadzirati i kontrolirati promet i biti posebno usmjereni na najteže prometne prekršaje zbog kojih se događaju i najteže prometne nesreće.

Sve sudionike u prometu dodatno pozivaju na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako ne bi doveli u opasnost vlastiti život, ali i život ostalih sudionika u prometu. Posebno apeliramo na sve vozače da svojim ponašanjem dodatno ne ugrožavaju najrizičnije skupine u cestovnom prometu - vozače mopeda i motocikla, pješake i vozače bicikli.

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama  policija tijekom cijelog ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem  pojačanih  aktivnosti nadzora cestovnog prometa usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prometnih  prekršaja.

Prometna nesreća može se dogoditi svakom - stoga budite oprezni prilikom sudjelovanja u prometu, poštujte prometne propise i čuvajte sebe i druge!


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij