hren
 
SPLIT - HVB Splitska banka od prvoga rujna, iduće srijede, započinje naplaćivati naknadu za podizanje gotovine karticama s odgođenim plaćanjem i kreditnim karticama, dok uzimanje novca na bankomatima Electron karticama i dalje ostaje besplatno. Visina naknade je prema propisanoj tarifi jedan posto, priopćavaju iz te banke.

Iz HVB Splitske banke objašnjavaju da se naknada naplaćuje jedino pri podizanju gotovine karticama s odgodom plaćanja i kreditnim karticama zbog toga što banka angažira vlastita sredstva, a klijent u trenutku podizanja gotovine tim karticama ne mora imati sredstva na računu, već tek kod podmirenja računa, odnosno 20. sljedećeg mjeseca. Akcija zamjene kartica, ističu u HVB Splitskoj banci, odvija se po planu, što se opaža u poslovnicama: manje su gužve, sve više klijenata koristi bankomate, a kartično poslovanje je stabilizirano. Do sada je aktivirano 68 posto Electron kartica, 45 posto Classic i 35 posto kreditnih (revolving) kartica.
Time su se stekli uvjeti za uvođenje pune funkcionalnosti sustava kartičnog poslovanja, pa od prvoga rujna počinje naplata naknade za podizanje gotovine karticama s odgođenim plaćanjem i kreditnim karticama. Primjenom te mjere u HVB Splitskoj banci se nadaju ubrzati aktiviranje preostalih Electron kartica.


KOMENTARI:

Stari Komentari (1)

  • Yumi (Gost)

    Iako sam dijete stranica vam je izvrsna vam je stranica. Možete li mi pronaći slike dimenzije 200x150 piksela ? :) :cry

    oko 15 godina prije
Komentiranje je moguće smo putem facebook komentara

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij