hren

Tijekom poslijepodneva u našu redakciju stigle su fotografije i poruka zabrinute čitateljice koja je, kako je kazala,  bila neugodno iznenađena izgledom potoka u parku Vitturi u Kaštel Lukšiću, koji je pun obojane vode. Jarko plava boja vode u potoku, moglo bi se pretpostaviti, rezultat je nečijeg nemara pri čemu se čini šteta okolišu.

- Baš sam se šokirala kad sam vidjela obojanu vodu u potoku, nisam sigurna od čega bi mogla biti, je li to netko napravio nepažnjom ili je tome neki drugi razlog. Iako bi se moglo zaključiti da očito nekoga nije bilo briga i da je boju koja mu više ne treba prolio u potok, grozno. Danas se taj talog boje spustio na dno potoka i baš izgleda ružno, al još je gore što voda iz tog potoka ide u more - ustvrdila je čitateljica, čiji su podaci poznati redakciji.

Je li stvarno riječ o boji ili se radi o nekom drugom razlogu obojanosti vode u potoku, za sada ne znamo, no vjerujemo da će tu činjenicu utvrditi nadležne službe, a eventualni krivac "dobiti ime i prezime",

Foto: čitateljica


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij