Tijekom osam tjedana koliko je trajala velika Tommyjeva humanitarna akcija „Budi prijatelj djece“, Tommyjevi kupci kupnjom određenih proizvoda, osigurali su donacijski iznos od 253.129 kuna, namijenjenih preuređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a Split.

- Zahvaljujemo se na plemenitosti svih naših kupaca, zahvaljujemo se brojnim sportskim klubovima i Sportskim igrama mladih koji su dali podršku ovoj akciji te svim medijima koji su pratili akciju, kao i poslovnim partnerima koji su sudjelovali u ovoj specifičnoj humanitarnoj akciji.

Zahvaljujemo se posebno i Klinici za dječje bolesti KBC Split na suradnji i potpori koju su dali ovom projektu.

Na kraju ono što je najvrijednije, na djelu se pokazalo da se udružujući zajedničke snage tvrtke Tommy, naših kupaca i sugrađana u jednu zajedničku humanitarnu priču, može napraviti mnogo za potrebe i zdravstvenu sigurnost najosjetljivijih društvenih kategorija – kazali su nadležni u tvrtki Tommy nakon završetka akcije.

Ovo je druga akcija koju je tvrtka Tommy provela za potrebe Klinike za dječje bolesti, a u obje akcije Klinici je donirano preko 570.000 kuna

- Raduje nas što je ovom našom akcijom prikupljen ovako značajan iznos donacije, a posebno nas veseli velik broj sudionika u akciji kao dokaz da smo uspjeli senzibilizirati javnost i pokrenuti konkretne projekte za obnovu Klinike za dječje bolesti KBC Split.

Vjerujemo da ćemo sa ovim novim značajnim iznosom dodatno potaknuti prijeko  potrebnu obnovu i preuređenje Klinike za dječje bolesti KBC Split na radost svih korisnika, a posebno djece i njihovih roditelja – ustvrdili su u Tommyu.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij