hren

Na području grada Kaštela nastavlja se s investicijama koje podižu standard i kvalitetu života građana, a posebno djece i obitelji. Tako se, među ostalim, u Kaštel Kambelovcu nakon izgradnje novog dječjeg igrališta u ulici Put Kruševika krenulo s radovima izgradnje blaotališta i to na vrhu ulice Kralja Krešimira koje bi trebao biti gotovo do kraja travnja.

- Planirana je izgradnja balotališta s dva zoga, parkingom i javnom rasvjetom kako bi naši sugrađani na korištenje dobili kvalitetan prostor na otvorenom. Sve ove investicije provode se u cilju podizanja standarda života stanovnika Kaštela – kazali su iz Grada.

Riječ je o investiciji čija je vrijednost veća od 350 tisuća kuna s PDV-om, dok je nešto malo manji iznos izdvojen za uređenje terena dječjeg igrališta koji je izgrađeno prije dvije godine, a koje se proteklih dana dodatno uređivalo.

- Nakon izgradnje dječjeg igrališta djelatnici Vlastitog pogona Grada Kaštela nedavno su posadili zelenilo oko igrališta, koje je dodatno uljepšalo i oplemenilo ovaj prostor. Ovo je samo jedno od novouređenih 30-ak dječjih igrališta koje je Grad Kaštela posljednjih nekoliko godina uredio na području cijelog grada – ističu iz Grada.

Vrijednost radova na uređenju terena, asfaltiranju, postavljanju ogradnih zidova i opreme koja je obuhvaćala kompletu košarkašku konstrukciju, cageball konstrukcije (igralište za nogomet) i multi-funkcionalne sportske podloge  iznosila je oko 200 tisuća kuna.

 

Foto: Ivana Topić(PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij