hren

PREPORUKA ONLINE NASTAVE I STUDENTIMA
Stožer civilne zaštite Splitsko dalmatinske županije u dogovoru sa Stožerom civilne zaštite Hrvatske te nadležnima u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, izdao je upute o organizaciji nastave u školama na području Splitsko-dalmatinske županije u razdoblju od 22. ožujka do 2. travnja, prema kojima će dio srednjoškolaca nastavu pratiti od kuće.

Prema uputama Stožera, učenici svih razreda osnovnih škola nastavu će pohađati po A modelu, što znači redovno praćenje nastave u školi, a isto tako i učenici završnih razreda srednjih strukovnih škola i gimnazija, odnosno maturanti.

Učenici prvih, drugih i trećih razreda srednjih škola, kojima to nisu završni razredi, nastavu će pratiti na daljinu, odnosno prema modelu C.

Kako je posebno navedeno, za sve učenike srednjih škola koji su u obvezi obavljati stručnu praksu ili u školi ili kod poslodavaca te učenici umjetničkih škola , koji imaju individualnu nastavu, ista se može provoditi u školi prema modelu A, osim praktične nastave koja se odvija u zdravstvenim ustanovama i ustanovama socijalne skrbi.

U uputama stoji i preporuka visokim učilištima da održavanje nastave organiziraju online, odnosno prema modelu C.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij