U utorak ujutro oko 8 sati iz obiteljske kuće u Kaštel Kambelovcu, 71-godišnji Miro Kljaković-Gašpić izašao je u svoju uobičajenu šetnju, koja nekad vodi prema Kaštel Lukšiću, a nekad prema Marini Kaštela, no nakon šetnje nije se vratio kući.

- Inače se vrati oko 10.30 ili 11 sati, no ni satima poslije nije se danas vratio. Zabrinuti, prijavili smo njegov nestanak poslijepodne policiji, provjerili u bolnicama, nigdje nije evidentiran. Miro je onkološki bolesnik, tri puta je operiran zbog karcinoma, a jednom zbog loma bedrene kosti zbog čega je do prije tjedan dana hodao uz pomoć štake. Iz kuće je jutros izašao u crvenoj jakni i donjem dijelu trenerke crne boje, a na nogama je imao crne Nike patike. Kod sebe nema osobne dokumente – napisali su na Facebooku članovi njegove obitelji.

Miro Kljaković-Gašpić visok je 184 centrimetra, sijede kose i plavih očiju, srednje tjelesne građe. U slučaju da imate bilo kakve informacije koje mogu pomoći u njegovom pronalasku, obavijestite najbližu policijsku postaju ili policijsku službu na broj 192.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij