hren

U Godini čitanja pisci, kreativci, kreativne ninje mogu se prijaviti do 22. ožujka 2021. za sudjelovanje u prvom modulu 3ANGLE akceleratorskog programa za digitalno prepričavanje kroz koji će ih se poticati na jačanje digitalnih vještina i razvoj novih proizvoda i usluga u području održivog poslovanja u digitalnom dobu i turizmu, koji su uvelike pogođeni pandemijom koronavirusa COVID-19.

Program se sastoji od tri odvojena modula: Kreativno pisanje, Digitalno poslovanje i Dizajn korisničkog sučelja. Modul kreativnog pisanja trajat ćeod 30. ožujka do 20. svibnja, a vodit će ga istaknuti pisac i znanstvenik Nebojša Lujanović, voditelj radionica kreativnog pisanja i aktivni promotor i organizator književnih tribina i festivala.
Organizator je IRI Centar d.o.o. iz Kaštela, asudjelovanje je besplatno jer se program financira kroz projekt CCI4TOURSIM u sklopu Interreg ADRION programa.

Ukoliko pišete i zanima vas kako bi vaše priče izgledale na digitalnim platformama, do koliko čitatelja bi mogle doći te je li ih moguće komercijalizirati popunite obrazac dostupan na internetskoj stranici www.3angle.org i pošaljite ga zajedno sa svojim podatcima na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. kako biste se prijavili za sudjelovanje. Broj sudionika je ograničen. Osim kreativnosti, entuzijazma i volje za učenjem sudionici bi trebali imati osobno računalo i pristup internetu.

Najbolje priče bit će prenesene u digitalnu aplikaciju te će se poticati kreiranje digitalnog poslovnog modela pomoću kojeg će ih se moći komercijalizirati.

Više informacija o samom programu dostupno je na internetskoj stranici www.3angle.org, a kalendar programa nalazi se u prilogu OVDJE


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij