Početkom veljače Grad Kaštela je objavio Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje koji je otvoren do 5. ožujka. Pravo na podnošenje zahtjeva imaju svi oni, koji imaju prebivalište na području Grada Kaštela u trenutku podnošenja zahtjeva za kupnju stana.

Zahtjev za kupnju stana, s traženom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se u zatvorenoj omotnici isključivo poštom do zaključno, 5. ožujka 2021. godine na adresu: Grad Kaštela, Braće Radić 1, 21212 Kaštel Sućurac, uz naznaku: „Ime, prezime i adresa-Zahtjev za kupnju stana po Programu POS-NE OTVARAJ“.

Bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva provest će se u skladu s Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje na području Grada Kaštela. Prijedlog Liste reda prvenstva objavit će se na oglasnoj ploči i na web stranici Grada Kaštela. Podnositelj zahtjeva ima pravo prigovora na utvrđeni redoslijed na prijedlog Liste reda prvenstva i obavljeno bodovanje, odnosno neuvrštavanje na Listu reda prvenstva.

Prigovor se podnosi putem Povjerenstva za utvrđivanje Liste prvenstva za kupnju stana prema Programu društveno poticane stanogradnje na području Grada Kaštela u roku od osam dana od dana objavljivanja prijedloga Liste reda prvenstva na oglasnoj ploči i na web stranici Grada Kaštela.

Pitanja vezana uz ovaj Javni poziv mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 021/205-223.

U nastavku su priloženi dokumenti i obrasci Javnog poziva

Javni poziv

Zahtjev za kupnju stana

Izjava o postojanju izvanbračne zajednice

Izjava o stanovanju kod člana obitelji

Izjava o prvom stjecanju nekretnine

Izjava samohranog roditelja

Izjava o vlasništvu kuće, stana

Izjava o privoli


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij