Iako ih je pandemija koronavirusa spriječila u svečanijem obilježavanju obljetnice osnutka HDZ-a u Kaštelima, članovi kluba utemeljitelja „Dr. Franjo Tuđman“ Kaštela i općina Kaštelanske zagore,  31. rođendan svoje stranke obilježit će polaganjem vijenca i paljenjem svijeća u Kaštel Lukšiću pred spomenikom prvom hrvatskom predsjedniku, čije ime nose, ove srijede, 24. veljače u 9 sati.

- Onemogućeni pandemijom koja je poremetila sva događanja pa tako i našu proslavu željeli bi samo podsjetiti da je Hrvatsku demokratsku zajednicu, najveću i najvažniju stranku u Hrvata, osnovala grupa domoljuba,  generacija koja želi i hoće pamtiti te dane i sve ono što je najvrjednije prenijeti generacijama koje dolaze.

Želimo naglasiti da „suprotno, glede i unatoč“,  nismo zaboravili i nikada nećemo zaboraviti voljeti Hrvatsku, ponositi se demokracijom i utirati puteve hrvatskog zajedništva. Neka se zna da je naše ime  i naš program,  Hrvatska, Demokracija i Zajedništvo  - kazali su nam u povodu 31. obljetnice stranke članovi Utemeljitelja Veselko Andromak, Mate Barun i predsjednik Željko Plazonić te  članovima i simpatizerima čestitali rođendan stranke i pozvali ih da im se, u skladu s epidemiološkim mjerama, pridruže na polaganju cvijeća i paljenju svijeća za dr. Franju Tuđmana..


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij