hren

Povodu obilježavanja 150. obljetnice rođenja prof. Filipa Lukasa svećenika, profesora, zemljopisca i povjesničara, osnovna škola iz Kaštel Starog objavila je literarno likovni natječaj u kojem mogu sudjelovati svi zainteresirani učenici osnovnih škola. Radove s prijavnicom treba poslati do 12. travnja elektroničkom poštom, odnosno na adresu OŠ prof. Filipa Lukasa.

U literarnom natječaju sudjeluju učenici od 5. do 8. razreda s radovima koji do sada nisu objavljivani na temu vezanu uz jezik, domoljublje, kulturu i slično. Teme literarnog stvaralaštva mogu biti Narod bez jezika nije narod, Govorim hrvatski, Moj jezik hrvatski, Hrvat- to sam ja, Hrvatski narod, S vjerom kroz život. Što se tiče likovnih radova mogu biti izrađeni u svim likovnim tehnikama crtačka, slikarska, grafička i kiparska tehnika.

Sudjelovati mogu svi zainteresirani učenici, s tim da pojedini učenik može sudjelovati samo s jednim radom. Literarne radove zajedno s prijavnicom potrebno je poslati u elektroničkom obliku na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svaki rad mora sadržavati ime i prezime učenika, razred, ime škole, ime i prezime mentora. Likovni radovi se šalju u izvorniku na adresu organizatora putem pošte OŠ prof. Filipa Lukasa, Kaštel Stari, Slavonska 5, 21216 Kaštel Stari

Radove treba poslati do 12. travnja, a nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.
Rezultati natječaja i nagrađeni učenici bit će predstavljeni povodom dana škole i 150. obljetnice rođenja prof. Filipa Lukasa. Najuspješniji literarni i likovni radovi prema ocjeni stručnog ocjenjivačkog povjerenstva bit će nagrađeni ili pohvaljeni.

Sve detalje natječaja možete pronaći u priloženim dokumentima

Natječaj Život i djelo Filipa Lukasa
Likovni rad
Prijavnica za literarni rad
Privola učenika
Privola mentor


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij