Godina 2020. sa sobom je donijela cijeli niz problema i zato je, od strane maškara KU Polantana, na ovaj Pokladni utorak dobila srednji prst te je spaljena na mulu u Kaštel Kambelovcu.
Tim činom maškare iz Kaštel Kambelovca i Kaštel Gomilice zaključile su ovogodišnja maškarana događanja, kojih i nije bilo nešto posebno, upravo zbog pandemije koronavirusa.

- Deboto, zaboravili smo pričat, pivat. Kad smo se zadnji put rukovali, zagrlili, naslonili lice na prijateljev obraz? Pitamo se i pamtimo ti sve ovo, i pandemiju i afere i skandale i proteste i on line nastavu koju dica ne mogu smislit i potrese i poplave...  Pamtimo svi i naše drage i bliske prijatelje, Vogleš, Mijo, Crni, Dragan, Boro, gledaju sad negdi s nebeskih visina i čudu se našim nevoljama. Nema Strikana, ni Kiće ni Izeta, ljudi koji su značili za našu Hrvatsku. Da nije bilo dičice koja su se rodila kroz ovu godinu, tvoje trajanje bilo bi ništa., nula, zero. Ali nećeš p..do stara, 2020. godina proć lišo. Lipo ćemo te zapalit, ti si krivac za sve naše loše ča nam se dogodilo, ča nas je pratilo i ča nas prati. I neponovilo se nikad više. Užgi ga! – dio je iz osude 2020. godini, ovogodišnjem krnji.

A krnju su na mul u Kambelovcu dopratili indijanci, kauboji, likari, Meksikanci, medicinske sestre, klinci u maskama svojih junaka. Uz poneki slatki zalogaj i zaborav na pandemiju i epidemiološke mjere, mnogi su se ovog popodneva zabavili. Opravdano i s razlogom ili ne, prosudite sami.

 


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij