hren

Početak tjedna obilježit će sunce, a onda stižu oblaci
Vikend za nama bio je u znaku prave zime, barem što se tiče temperatura zraka i bure. Zanimljivost tjedna stigla je u subotu s dalmatinskih otoka koji su se dobrim dijelom zabijelili, u isto vrijeme dok isto nije dogodilo uz obalu i na otocima.

Za one koji ne vole hladnoću imamo dobre vijesti. Ovog tjedna zima će brzo popustiti i do kraja tjedna možemo očekivati neusporedivo više temperatura zraka. No to i dalje ne znači da je zima gotova…

U ponedjeljak će biti vedro. Puhat će slaba do umjerena bura s pojačanim udarima, popodne i tramontana. Jutro hladno s minimalnim temperaturama od -6 do 2°C. Najviše dnevne temperature većinom od 4 do 9°C.

Pretežno sunčano će biti u utorak. Puhat će umjerena, na moru popodne i jaka tramontana. Malo manje hladno s minimalnim temperaturama -3 do 4°C, a najviše dnevne temperature od 7 do 12°C.

Srijeda više neće biti tako stabilna. Bit će promjenjivo oblačno uz sunčana razdoblja. Mjestimice je moguća vrlo slaba i prolazna kiša. Vjetar slab, većinom bura. Jutro još malo toplije, danju od 6 do 11°C.

Četvrtak će biti djelomično sunčan s nešto više oblaka navečer kada je u sjevernoj Dalmaciji moguća slaba kiša. Vjetar slab, navečer na moru slabo jugo. Toplije, najviše dnevne temperature od 9 do 14°C.

Petak donosi više oblaka i povremeni kišu. Puhat će umjereno do pojačano jugo. Jutro posvuda osjetno toplije, danju većinom od 9 do 14°C.

Subota još u početku može biti oblačna, ali se već od jutra očekuje pretežno sunčano. Zapuhat će umjerena bura. Još toplije s najvišim dnevnim temperaturama od 12 do 17°C.

Nedjelja sunčana i topla uz slabu do umjerenu tramontanu. Najviše dnevne temperature od 13 do 18°C.

Izvor : Dalmacijadanas.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij