Vodovod i kanalizacija Split obavještava građane da je u tijeku izgradnja vodovodne i kanalizacijske mreže na području Kaštela s istovremenom izgradnjom vodovodnih i kanalizacijskih priključaka, te mole da im što prije dostavite Zahtjev za priključenje na vodovodnu ili kanalizacijsku mrežu.

Napominju kako ste sukladno čl. 55. st. 2. Zakona o vodnim uslugama (NN 66/19) obvezni priključiti vašu nekretninu na komunalne vodne građevine odnosno sustav javne vodoopskrbe ili odvodnje.

Zahtjevu za priključenje na sustav javne vodoopskrbe ili odvodnje trebate priložiti sljedeće:

  • Građevinsku dozvolu ili uvjerenje iz katastra da je građevina izgrađena prije 15.02.1968. godine, ili potvrdu o predanom zahtjevu za legalizaciju i geodetskim/arhitektonskim snimkom objekta (fotokopija);
  • Preris katastarskog plana;
  • Vlasnički list ili drugi dokaz o posjedovanju nekretnine (rješenje o nasljeđivanju, i sl.);
  • Fotokopiju jednog računa za vodu i OIB;
  • Kontakt broj tel/mob osobe za zastupanje.

Zahtjev za priključenje možete dostaviti osobno (od 8 - 13 sati, pauza od 10:30 - 11 sati) ili putem pošte na sljedeću adresu:

Vodovod i kanalizacija d.o.o. Split
Hercegovačka 8, 21 000 Split
Ili na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,  informacije na tel. 021/546-242.

Za informacije vezane za realizaciju izgradnje priključka na odvodnju kontaktirati Voditelja kanalizacijske mreže Aglomeracije Kaštela-Trogir Duje Drnas, dipl.ing., tel. 021/420-195, email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Za informacije vezane za postojeći vodovodni priključak-eventualno razdvajanje, proširenje postojećeg priključka i sl. kontaktirati Sandru Tafra, tel. 021/546-245; email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko ste u međuvremenu predali zahtjev za priključak, zanemarite ovu obavijest.

Napomena: Ako računi za vodu glase na osobu koja više nije vlasnik nekretnine, prije predaje Zahtjeva potrebno je izvršiti promjenu imena korisnika. Dokumentacija (fotokopija jednog računa, OIB , dokaz vlasništva i OI na uvid) predaje se u VIK-Hercegovačka 8, Split (Kopilica) ili poštom na adresu sjedišta društva ili elektroničkom poštom na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Za sve ostale informacije obratite se Centru za potrošače na broj:021/545-900.

Obrazac zahtjeva za priključak možete skinuti OVDJE


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij