hren

Iz Vodovoda i kanalizacije najavili su veći broj radova na vodoopskrbi za ponedjeljak, 8. veljače. U nastavku donosimo lokacije i termine najavljenih radova.

Obavještavaju se potrošači vode u Kaštel Kambelovcu u ulici Pavla Radića da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u vremenu od 7 do 18 sati.

Isto tako, bez vode će biti potrošači na području Kaštel Lukšića i Kaštel Starog; Županjska, Požeška, Petra Svačića (parni brojevi od broja 84 i neparni brojevi od broja 53) i Vjekoslava Omašića (brojevi 11 i 13), u vremenu od 9 do 15 sati.
U istom vremenu, od 9 do 15 sati bez vode će biti i potrošači na području Kaštel Starog i Kaštel Novog; Put Blata (parni brojevi od broja 140 i neparni brojevi od broja 69), Sv. Nikole Tavelića i 4. gardijske brigade.

Mole se potrošači da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također se mole da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.
Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar VODOVOD i KANALIZACIJA d.o.o. Split na broj: 021 545-900.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij