hren

POTPREDSJEDNIK JOSIP VIDIĆ
Prošlog je četvrtka u dvorani Doma kulture „Zvonimir“ u Solinu održana je redovna sjednica Skupštine Crvenog križa Splitsko-dalmatinske županije kojoj su nazočili izaslanici 13 gradskih društava Crvenog križa s područja županije.

U prvom dijelu Skupštine nazočnima se obratio dosadašnji ravnatelj Crvenog križa SDŽ Željko Grubišić koji je podnio izvještaj o radu i financijski izvještaj za 2020. godinu koji su jednoglasno prihvaćeni. Na dužnost ravnatelja Crvenog križa SDŽ od siječnja 2021. stupio je Joško Metličić. On je nazočne skupštinare kratko upoznao s planom aktivnosti u 2021. godini.

Drugi dio Skupštine bio je izborni te su izabrana tijela upravljanja za predstojeće četverogodišnje mandatno razdoblje. Za predsjednika Crvenog križa SDŽ ponovno je jednoglasno izabran dr. Vide Popović iz Splita. Za potpredsjednike Skupštine izabrani su Tanja Jakus iz Trogira i Josip Vidić iz Kaštela. Izabrano je 11 članova Odbora i 3 člana Nadzornog odbora. Dr. Vidi Popoviću ovo je treći mandat na počasnom mjestu predsjednika Crvenog križa SDŽ.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij