hren

Kao što to biva na početku svake godine, članovi HPD Kozjak usvojili su plan izleta za ovu kalendarsku godinu, na kojima mogu sudjelovati članovi Hrvatskog planinarskog saveza, s tim da, kako je naglašeno, u slulaju ograničenog broja sudionika, prednost imaju upravo članovi HPD-a Kozjak.

Dio izleta, odnosno njihove organizcije, ovisit će o stanju s pandemijom t epidemiološkim mjerama, zbog čega HPD Kozjak zadržava pravo odgode ili otkazivanja izleta.

Tako su već otkazana dva jednodnevna izleta na Veliki Maglaj te na skijanje na Kupresu, koja su trebala biti tijekom siječnja.

No, tu je još niz izleta na popissu poput izleta na Južni Velebit, Dinaru, na Budakovo brdo, ljetnje kampiranje na Barbarincu, na Kamešnicu, Plitvička jezera i druge, planinarima zanimljive destinacije.

Kako su kazali u HPD-u Kozjak, za sva pitanja vezana uz izlete zainteresirani se mogu javiti u inbox njihove facebook stranice ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij