hren

SVI KO JEDAN
Tijekom proteklih desetak dana na našim smo stranicama pisali o tek djeliću onih koji su se u pomoć stanovništvu Banije uključili na svoj način. Naravno, riječ je o stanovnicima Kaštela, koji su i u ovom trenutku pokazali svoje veliko srce.

Dvadesetak osoba o kojima smo pisali, samo su primjer kako su i koliko Kaštelani pomogli u ova dva tjedna od kada je potres pogodio Petrinju, Glinu, Sisak, Kostajnicu i druga mjesta Sisačko-moslavačke županije, a popis svih koji su se uključili u donacijama, prikupljanju istih, ponudi smještaja, organizaciji pomoći, komunikaciji, podrškama, izvješćima, savjetima, preporukama, molitvom, radom na terenu i na druge načine, mogli bismo reći da je poprilično dug, skoro kao popis stanovništva u Kaštelima.

Uz sve one kojima smo posvetili prethodne tekstove, svoj poseban obol u ovoj teškoj situaciji dali su i još uvijek daju, dokle god to bude potrebno, Mirjana, Renata, Srećko, Damir, Martin, ribiči Srdele, pripadnici Torcide, kaštelanski obrtnici i poduzetnici, Jure, male i velike tvrtke, Josip, Selma, udruga Opor Botići, vatrogasci, Alenka, Gordana, MK Uspomena, Luka, Nataša, zdravstveni djelatnici, Ante, psiholozi, prijatelji životinja, Kaštelansko kazalište, sportaši iz više kaštelanskih klubova, Boško,planinari Malačke,  studenti, Rotarijanci, Olga, MK Sjene, Lidija, Tonči, Maja, djelatnici i volonteri  GDCK Kaštela, Darko, sudionici virtualne utrke 53nja... a njihov spisak jednostavno nema kraja.

Zadovoljstvo je bilo pisati o Kaštelanima velikog srca i nadamo se da smo im makar na ovaj način, zahvalili za njihovu humanost.

Lijepo je znati da kada zatreba, svi razmišljaju i djeluju kao jedno.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij