hren

NA GODINU DANA U KAŠTELIMA
U sklopu programa zapošljavanja žena i projekta" ZAŽELI 3P - Pratiteljice, Pomoćnice, Prijateljice" , Županijska udruga slijepih iz Splita oglasila je potrebu za zapošljavanjem dvije radnice na poslovima pružanja potpore i podrške starijim osobama i osobama s invaliditetom na području Kaštela.

Radi se o poslovima na određeno vrijeme od 12 mjeseci, s punim radnim vremenom, a prijaviti se mogu nezaposlene osobe u evidenciji HZZ-a sa završenim nižim razredima osnovne škole, osnovnom školom, trogodišnjom i četverogodišnjom srednjom školom. Radno iskustvo nije uvjet.

Poslovi koje će djelatnice obavljati su njega i pomoć u kući te pratnja i pomoć u socijalnim aktivnostima starijih ili invalidnih osoba.

Zainteresirane osobe uz obrazac prijave trebaju dostaviti i životopis s kontakt podacima, potvrdu HZZ-a da su u evidenciji, preslike osobne iskaznice i svjedodžbe o završenoj školi te potvrdu HZMO-a o evidentiranom radnom stažu.

Prijavu i dokumentaciju potrebno je u zatvorenoj kuverti, s naznakom "Prijava na natječaj za zapošljavanje - ZAŽELI". poslati poštom na adresu Županijska udruga slijepih Split, Zagrebačka 17, 21000 Split ili putem e-maila na adresu  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Rok za projavu je 20. siječnja ove godine, a sve dodatne informacije mogu se dobiti pozivom na broj telefona  021/483-658 ili OVDJE


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij