hren

Predsjednik Hrvatske stranke prava u Kaštelima Ante Komljen, ove je subote na sjednici Glavnog stana HSP-a u Zagrebu, izabran za predsjednika ovog visokog  tijela stranke, a njegov izbor obrazložen je dosadašnjim predanim i požrtvovnim radom, u interesu HSP-a i Hrvatske.

Za dopredsjednike ovom su prigodom izabrani Marina Logarušić i Tonći Hrabrić.
Ante Komljen na mjestu predsjednika Glavnog stana tako je zamijenio Nikicu Augustinovića, koji je odnedavno novi predsjednik HSP-a.
Nakon sjednice Glavnog stana, u subotu je izvršena i primopredaja dužnosti i to između dosadašnjeg predsjednika stranke Karla Starčevića i Augustinovića, novog i bivšeg predsjednika Glavnog stana Komljena i Augustinovića te starog i novog glavnog tajnika Zvonka Čapka i Marija Popovića.

Kako stoji u ustroju HSP-a, Glavni stan najviše je političko tijelo HSP-a između dva zasjedanja Sabora stranke, a između ostalog bira i opoziva predsjednika i dopredsjednike, predlaže političke ciljeve i politiku HSP-a o svim životnim pitanjima hrvatskog naroda i svih državljana Hrvatske, donosi političku strategiju,  potiče i razvija sve oblike djelovanja za promicanje ideja i ciljeva HSP-a. brine za valjano ustrojstvo HSP-a pri političkom i svakom drugom djelovanju, osniva i raspušta stručne savjete, pročelništva, odbore i povjerenstva te imenuje i opoziva njihove pročelnike i drugo.

Foto: HSP


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij