hren

Nakon isteka žalbenog roka te provedbe žalbenog postupka, Grad Kaštela utvrdio je konačnu listu učenika i studenata, koji će u ovoj školskoj i akademskoj godini primati gradske stipendije, a s obzirom na mjere zaštite od koronavirusa, utvrđen je i način potpisivanja ugovora o stipendiranju putem elektroničke pošte.

Stipendije će tako ove godine dobiti 52 učenika, od kojih 25 na osnovu uspjeha, a 27 na osnovu socijalnog statusa te 78 studenata prema uspjehu i 15 studenata prema socijalnom statusu. Stipendije za učenike iznose 500 kuna mjesečno, a za studente 1000 kuna mjesečno, za period od deset mjeseci.

Ugovor o stipendiranju, potpisan od strane gradonačelnika Grada Kaštela i ovjeren, bit će dostavljen elektroničkom poštom svakom stipendistu, koji su dužni isti isprintati, potpisati, skenirati i dostaviti na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uz Ugovor bit će dostavljena i izjava da pored stipendije Grada Kaštela stipendist ne prima drugu stipendiju, koju treba isprintati, popuniti, potpisati, skenirati te s ugovorom dostaviti e-poštom na gor navedenu mail adresu.     

Za maloljetne stipendiste ugovor i izjavu potpisat će osoba koja je potpisala i prijavu na natječaj za dodjelu stipendije.

Stipendisti koji nisu u prijavnici napisali tekući ili žiro račun (IBAN) dužni su to učiniti upisivanjem broja na predviđeni prostor kod potpisivanja ugovora.

Potpisani ugovor i izjavu potrebno je odmah dostaviti  ili u što kraćem vremenu, kako bi  Grad mogao izvršiti uplate stipendija.

Konačna bodovna lista stipendija


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij