NA TEMU BOŽIĆA
Vrijeme pandemije koronavirusa i poštivanje epidemioloških mjera, promijenili su društveni život, pri čemu su mnogi zakinuti za brojna događanja iz kulture i umjetnosti, sporta i drugih segmenata  tog društvenog života. No, dio grupa i pojedinaca nastavio je s dosadašnjim radom,  koristivši neke druge mogućnosti, bez fizičkih kontakata pa smo često svjedoci virtualnih izložbi, koncerata, književnih večeri i slično.

Upravo na jedan takav način ovih dana nam je predstavljena izložba likovnih radova učenika od četvrtog do sedmog razreda škole Bijaći U Kaštel Novom, u kojima su učenici pokazali dio svog viđenja ovih blagdana, crtajući i slikajući motive Isusovog rođenja, adventskih i božićnih svijeća, kuglica na božićnoj jelki...

Izložba je postavljena na facebook stranici Duhovnost Kaštela, a svi zainteresirani, osim što mogu pogledati zanimljive učeničke radove, mogu sudjelovati iu izboru najboljih radova.
Nakon ove izložbe, vjeroučitelji Natalia Burazin i Mario Žuvela, obećao je postavljanje i drugih izložbi, čime će se s dječjim likovnim stvaralaštvom u Kaštel Novom moći upoznati i šira javnost.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij