hren

PROJEKT DJECA USUSRET BOŽIĆU - ADVENTSKE I BOŽIĆNE PRIČE ZA DJECU
Gradska knjižnica Kaštela i Pere Eranović, glumac splitskog kazališta predstavili su novi projekt pod nazivom Djeca ususret Božiću – adventske i božićne priče za djecu. Time će se do Badnjaka ponedjeljkom, srijedom i petkom u 18.30 sati na stranici Knjižnice i njihovom Youtube kanalu moći pogledati i poslušati autorske priče glumca Eranovića iz njegove do sada neobjavljene zbirke božićnih priča za djecu.

Osim toga, također u interpretaciji ovog kreativnog i nadarenog mladog glumca HNK-a Split, moći će se poslušati jedna od priča iz Biblije za velike i male izdavačke kuće Salesiana.

Nakon uskrsne suradnje i ova suradnja Gradske knjižnice Kaštela i glumca Pere Eranovića ostvarena je s ciljem kako bi se najmlađima omogućilo slušanje i uživanje u zanimljivim biblijskim pričama prilagođenima djeci u vremenu Došašća i pripreme za Božić.

Nakon premijernog emitiranja, snimke su dostupne za slobodno i neograničeno gledanje i slušanje. Objavljene priče možete poslušati na poveznici OVDJE.

Uz to, Gradska knjižnica Kaštela na Facebook stranici i Youtube kanalu je pripremila božićne kreativne radionice i izložbe, pričaonice i književne preporuke za čitanje i opuštanje u adventsko vrijeme pod nazivima Božić u vašem domu, Božić u knjigama, glazbi i filmovima, Slatki i slani Božić, Zanimljivosti o Božiću, Tiha noć i ostale brojne online sadržaje.

Ovogodišnja novost je i nagradna igra „GKK darove dijeli – pogodi i osvoji nagradu“, svakog četvrtka bit će nagrađen najbrži odgovor na pitanje koje je postavljeno na facebook stranici GKK.

Također je u tijeku i virtualni likovni i fotografski natječaj  pod nazivom Moja Kaštila u vrime o’ Božića, koji će biti otvoren do 28. prosinca.

Detalje možete pogledate OVDJE.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij