hren

Organizirana podjela božićnica umirovljenicima i nezaposlenima, koja se provodila na više lokacija u Kaštelima, završila je ovog utorka, no svi oni, koji iz opravdanih razloga poklon bonove nisu preuzeli tijekom prošlih dana, to će moći učiniti do 29. siječnja u zgradi kaštelanske Gradske uprave u Kaštel Sućurcu.

Tako će od srijede,  16. prosinca, umirovljenici i nezaposleni koji ostvaruju pravo na božićnicu, poklon bonove moći preuzeti na ulazu u zgradu Gradske uprave radnim danima , u vremenu od 8 do 12 sati.

- Molimo sve građane koji dolaze u zgradu da se pridržavaju propisanih epidemioloških mjera. Obvezatno je nošenje zaštitne maske i denzinfekcija ruku. Istovremeno mogu ući samo dvije osobe. Ukoliko je to moguće, apeliramo da božićnice predižu mlađi članovi kućanstva uz predočenje potrebnih dokumenata korisnika – poručili su nadležni.

Pri preuzimanju božićnice umirovljenici ili oni koji će za njih peuzeti poklon bonove, dužni su  predočiti osobnu iskaznicu korisnika, zadnji odrezak od mirovine, a ukoliko ga ne posjeduju, onda izvadak iz banke ili rješenje o mirovini.
Nezaposlene osobe svoj identitet trebaju potvrditi  predočenjem važeće osobne iskaznice.


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij