hren

Policijski službenici PUSD ovog su vikenda imali pune ruke posla provodeći pojačani nadzor u prometu, a za utorak, 15, prosinca najavili su novu akciju „Faktori rizika“.

Na prometnicima diljem županije tijekom vikenda je evidentirano  530 prekršaja,  između kojih je 30 bilo za vožnju pod utjecajem alkohola, 139 za prekoračenje  brzine, 106 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 22 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, sedam za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 14 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo i šest prekršaja zbog zabrane upravljanja.
Evidentirana je 21 prometna nesreća od kojih je pet nesreća imalo za posljedicu ozljeđivanje sudionika nesreće.

Najava akcije „Faktori rizika“

Ovog utorka, u vremenu od 12 do 17 sati, na prometnicama koje pokriva Policijska uprava splitsko-dalmatinska provest će se akcija u prometu „Faktori rizika“ u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanje ukupne razine sigurnosti u prometu. Tijekom akcije prvenstveno će se zahvaćati prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnih pojaseva u vozilu te nepropisna uporaba mobitela tijekom upravljanja vozilom.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij