NA BLAGDAN SVIH SVETIH
Kao i u godinama ranije, za blagdan Svih svetih, u nedjelju 1. studenog,  Grad Kaštela je organizirao besplatni prijevoz  do kaštelanskih groblja, a u cilju smanjivanja gužvi na prometnicama i parkiralištima uokolo groblja, ali i omogućavanja dolaska na posljednja počivališta njihovih najmilijih za sve one koji nemaju vlastiti prijevoz.

Besplatni prijevoz na svih šest kaštelanskih groblja mogu koristiti svi građani Kaštela, a prijevoz će se organizirati kombi vozilima. Kombiji će do groblja voziti tijekom cijelog dana, od 8 do 16 sati, po potrebi ili svakih pola sata.

Za Kaštel Sućurac polazna stanica je na Gospici, za Kaštel Gomilicu autobusna stanica kraj crkve, u Kaštel Kambelovcu kod pošte, u Kaštel Lukšiću južno od osnovne škole, u Kaštel Starom na glavnoj autobusnoj stanici poviše Vatrogasnog doma, a za Kaštel Novi i Kaštel Štafilić sjeverno od dječjeg vrtića Maslina.

Kombiji će imati istaknutu oznaku za prijevoz do groblja, a iz Grada su zamolili sve građane koji će koristiti navedeni prijevoz da poštuju epidemiološke mjere, bez stvaranja gužvi i uz obavezno nošenje zaštitnih maski.


KOMENTARI:
(Da bi ste mogli komentirati morate biti prijavljeni na Facebook.)

Izdvojeno