hren

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije informirao je javnost kako je tijekom zadnja 24 sata ipak nešto manji broj novooboljelih u županiji nego je objavljeno, jer se 26 slučajeva iz prvog današnjeg izvješća odnosilo na građane Šibensko-kninske županije te je tako u zadnja 24 sata u županiji bilo 317, a ne 334 osobe pozitivne na testiranju na Covid 19.

Split danas bilježi nešto manji broj zaraženih nego dan ranije, njih 118, ali brojke su u odnosu na jučer porasle u Sinju, gdje je 41 novozaraženi te u Kaštelima gdje je 20 novih slučajeva i Imotskom sa 19 novozaraženih.

Od ukupnog broja pozitivnih na testiranju u županiji, 15 ih je u Solinu, u Prološćcu 14, u Trilju 11, u Hrvacama devet, Vrgorcu i Runovićima po šest, Podbablju pet, u Omišu, Starom Gradu i Trogiru po četiri osobe, po tri osobe su iz Hvara, Dicma, Podstrane, Zmijavaca i Dugog Rata, po dvije osobe zabilježene su u Makarskoj, Vrlici, Brelima, Klisu, Okrugu, Otoku i Šestanovcu. Po jedna novozaražena osoba dolazi iz Baške Vode, Jelse,  Lokvičića,  Lovreća, Marine, Muća, Nerežišća, Segeta, Tučepa, Zadvarja,  Zagvozda  i Ciste Provo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij