hren

U KAŠTELIMA 15 POZITIVNIH
U prvom današnjem izvještaju Nastavnog zavoda Splitsko-dalmatinske županije stoji da je tijekom zadnja 24 sata u županiji bilo 280 novozaraženih osoba, no najnovije izvješće kaže da ih je za troje više, odnosno broj novooboljelih u županiji je 283 osobe.

I dalje je dug popis gradova i mjesta u kojima žive novozaraženi, a među njima su i Kaštela, u kojima je u zadnja 24 sata zabilježen najveći broj u jednom danu od početka pandemije, njih 15 bilo je pozitivno na testiranju.

Najveći broj pozitivnih na Covid 19 i dalje je u Splitu, njih 127, Više od Kaštela imaju Sinj, gdje je 30 novozaraženih osoba te Solin sa 16 osoba.  Isti broj kao i u Kaštelima, njih 15, zabilježeno je i u Imotskom. U Omišu ih je deset, u Podstrani devet, a u Podbablju i Vrgorcu sedam novozaraženih osobA. u Trilju je petero novooboljelih,, po četvero ih je u Makarskoj, Hrvacama i Prološcu, po troje u Dugom Ratu, Dugopolju i Otoku, po dvoje u Supetru, Trogiru, Visu, Klisu, Okrugu, Runovićima i Zmijavcima, a po jedna osoba na testu je bila pozitivna iz Hvara, Baške Vode, Muća, Postira i Ciste Provo.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij