hren

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštela da je za srijedu, 28.10.2020. planirano izvođenje nužnih radove na vodoopskrbnom cjevovodu DN 700 mm. Za vodoopskrbu potrošača u vodospremama: Kaštel Sućurac ,Kaštel Lukšić i Pantana bit će rezervirane maksimalne moguće količine vode, a potrošači se mole za racionalno korištenje vode da ne bi došlo do prekida vodoopskrbe. Završetak radova očekuje se do 15 sati.

Ukoliko dođe do problema u izvođenju planiranih radova i produljenju predviđenog vremena, doći će do prekida vodoopskrbe, pa se mole potrošači da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također mole se potrošači da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Za sve dodatne obavijesti možete se obratiti kontakt službi Vodovoda i kanalizacije na broj: 545-900.

Radovi u ulici Karlovo u Kambelovcu

Iz Vodoprivrede obavještavaju građane da u utorak, 27. 10. počinju radovi na izgradnji dijela fekalnog kolektora i rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici Karlovo (bočna uličica kod kućnog broja Karlovo 87) u Kaštel Kambelovcu.

Na sam dan početka radova će bit onemogućen promet kroz Ulicu Karlovo zbog prekopa ceste. Predlažemo da na taj dan stanari ulice koriste privremene parkinge južno od prekopa ili da koriste alternativan pravac (makadam) koji silazi sa brze ceste D8 zapadno od nadvožnjaka. Nakon završenog prekopa će se nastaviti radovi u bočnoj ulici koji će trajati  do kraja mjeseca studenog. U tom periodu se stanari mogu koristiti privremenim parkinzima (prikaz na grafici), poručili su.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij