hren

Prema obavijesti iz Vodovoda i kanalizacije, planirani radovi na području Kaštela i Trogira koji su trebali biti u četvrtak, 22. listopada, odgađaju se za 27. listopada. Tako da u ranije navedenom terminu neće doći do prekida voopskrbe potrošačima na području  Kaštel Sućurca, Kaštel Lukšića i Pantane.

RANIJE OBJAVLJENO

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštela i Trogira da je za  četvrtak, 22.10.2020. planirano izvođenje nužnih radove na  vodoopskrbnom cjevovodu DN 700 mm. Za vodoopskrbu potrošača u vodospremama: Kaštel Sućurac,Kaštel Lukšić i Pantana bit će rezervirane maksimalne moguće količine vode, a potrošači se mole za racionalno korištenje vode da ne bi došlo do prekida vodoopskrbe. Završetak radova očekuje se do 15 sati.

Ukoliko dođe do problema u izvođenju planiranih radova i produljenju predviđenog vremena, doći će do prekida vodoopskrbe, pa ViK moli potrošače da osiguraju potrebne zalihe vode za potrebe kućanstva i poslovnih prostora. Također mole da se ne koriste uređaji za čiji rad je potrebna voda u količini i tlaku iz javne vodoopskrbne mreže. Upozoravaju se potrošači da nakon ponovnog puštanja vode može doći do zamućenja dok se ne uspostave normalni uvjeti tečenja.

Obavijest potrošačima na području Kaštel Lukšića

Obavještavaju se potrošači vode na području Kaštel Lukšiću, Ulica Bartula Matijace, Ulica Petra Svačića (brojevi 15,17,19 i 24) Ulica Jordana Viculina (brojevi 11 i 15) da će im zbog radova na vodoopskrbnoj mreži biti prekinuta opskrba vodom u četvrtak, 22.10.2020.  u vremenu od 8:30 do 16:30.

Za sve dodatne obavijesti možete kontaktirati pozivni centar VODOVOD i KANALIZACIJA d.o.o. Split na broj: 021 545-900.


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij