hren

Osam mjeseci je prošlo od kad su učenici  i profesori SŠ Braća Radić u Kaštel Štafiliću ostali bez učeničke menze koja je u potpunosti izgorjela u požaru. Na njihovu sreću obnova je krenula, a ovaj će renoviran objekt u buduće biti sadržajno u potpunosti drugačiji.

Malo više od dva tjedna je prošlo od kad je tvrtka koja je zadužena za renoviranje preuzela posao obnove. Radovi bi trebali potrajat do ožujka sljedeće godine, a trenutno se radi u unutrašnjosti objekta.

- Radovi su krenuli, ide sve svojim tokom – potvrdila nam je ravnateljica Marija Kezele i zadovoljno dodala da su svi živnuli jer, kako je kazala, lijepo je vidjeti da se radi.

Kako je predviđeno radit će se punih 149 dana kako bi preuređena učenička menza ponovno dobila svoju svrhu. Uz restoransku uslugu za učenike Učeničkog doma škole, u prostoru će se za učenike njihove škole održavati i društvene aktivnosti te razna predavanja.

S toga će, kako je kazala Kezele, prostorbiti u skladu s današnjim vremenom sa svim mogućim tehničkim dostignućima primjerenim današnjem dobu.

 

Foto:Ivana Topić (PGK)


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij